La Mesa preveu retirar l’escó a Borràs i que el ple per escollir relleu sigui la setmana que ve

El Tribunal Suprem ha tombat les mesures cautelars del Parlament de Catalunya

L’exconsellera de Salut i vicepresidenta primera del Parlament, Alba Vergés

La Mesa preveu decidir aquest dijous retirar l’escó a Laura Borràs i fer un ple extraordinari a finals de la setmana que ve per escollir el relleu a la presidència del Parlament, segons fonts parlamentàries.

La vicepresidenta primera amb funcions de presidenta, Alba Vergés, ha convocat la Mesa després que el Tribunal Suprem hagi tombat les mesures cautelars de la cambra contra la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de retirar l’acta de diputada a Borràs sense sentència ferma.

Des del 28 de juliol Borràs està suspesa de les seves funcions i, al març, el TSJC la va condemnar a 4,5 anys de presó i 13 d’inhabilitació per fraccionament de contractes a la Institució de les Lletres Catalanes (ILC).

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari