Turull retreu a Aragonès un “marc mental espanyol” abans de reunir-s’hi

El secretari general de Junts acusa el president de la Generalitat de convidar a votar el PSC donant per feta la victòria de la dreta espanyola el 23-J

Jordi Turull

Foto: ACn, Natàlia Segura

El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha retret al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que situï els catalans en un “marc mental espanyol” i l’ha acusat de convidar-los a votar el PSC el 23-J, en la mateixa entrevista a RTVE on ha anunciat que s’hi reunirà aquest dimecres.

Turull ha reconegut que el “front democràtic” d’independentistes i sobiranistes plantejat per Aragonès no és el mateix que la llista unitària independentista que vol Junts, però ha dit que escoltaran la seva proposta: “Es tracta de veure si hi ha acord o no. No anticipo res abans d’escoltar-lo”.

Sobre el discurs del president de la Generalitat d’aquest dimarts, el dirigent de Junts ha lamentat, en concret, que donés per segura una victòria del PP i Vox, adduint que no hauria de pensar “en el marc mental sobre què passarà a Espanya, sinó quina oportunitat pots treure de les eleccions des del marc mental català“. Per això, considera que Aragonès està “convidant els catalans a votar el PSC”.

(Visited 24 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari