El PDECat participarà en les eleccions generals del 23 de juliol

La formació vol presentar candidatura per a les quatre circumscripcions catalanes

Els diputats del PDECat en roda de premsa al Congrés (ACN)

El PDECat ha decidit que participarà en les eleccions generals convocades per al pròxim 23 de juliol. La dissolució del Congrés i el Senat anunciada pel president del govern central, Pedro Sánchez, ha agafat per sorpresa a totes les formacions i, algunes com el PDECat, no tenien clar si estarien en condicions de concórrer als comicis amb normalitat. Aquest dimarts, però, la direcció del partit ha anunciat que hi concorrerà, i engega tota la maquinària interna per a confeccionar el programa electoral i presentar candidatura en les quatre circumscripcions catalanes.

Un comunicat del PDECat ha emmarcat la decisió en la necessitat d’evidenciar que el seu “projecte polític resulta més vigent i necessari que mai”. “Aquest espai polític concorrerà a les eleccions generals per defensar el rigor, el seny i la política útil en la defensa dels interessos de Catalunya a les Corts Generals, que és on actualment s’aproven les lleis que més afecten el teixit econòmic i social de Catalunya”, han assegurat, sense concretar amb quina marca electoral concorreran ni si es plantegen coalicions amb altres formacions.

Alhora, el partit ha volgut valorar “molt positivament l’excel·lent tasca de representació dels interessos de Catalunya realitzada pels quatre diputats” del PDECat a Madrid, però tampoc ha especificat si seran aquestes persones les que lideraran o formaran part de les llistes de la formació per al 23-J.

(Visited 142 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari