Podemos anuncia que ja treballa per formar una candidatura amb Sumar

L'avançament dels comicis deixa 10 dies a partir d'aquest dimarts per tancar una coalició electoral

Ione Belarra

La secretària general de Podemos i ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha reaccionat a l’avançament de les eleccions generals al 23 de juliol anunciant que “estem treballant per donar-li a la ciutadania progressista” la notícia que l’espai polític a l’esquerra del PSOE es presenta “unit”, en referència a un eventual acord amb Sumar, la iniciativa política de la vicepresidenta Yolanda Díaz.

Belarra, en una compareixença on no ha admès preguntes dels periodistes, aquest dilluns al matí, ha considerat que “el bloc progressista està perdent la primera part del partit”, en referència als mals resultats de PSOE i les sigles vinculades a Unidas Podemos en aquestes eleccions municipals. Però, segons ha afegit, “volem fer el que millor sabem fer, que és remuntar i revalidar la confiança no només en el govern de coalició, sinó en Unidas Podemos”.

Sumar i Podemos disposen de deu dies a partir d’aquest dimarts, quan la convocatòria d’eleccions es publica al BOE, per comunicar oficialment a la Junta Electoral si concorren en una coalició, amb quin nom i quina organització.

(Visited 41 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari