Viñuales (PSC) s’imposa a Tarragona amb nou regidors

ERC només perdria un dels regidors, el PP pujaria fins a quatre i Vox entraria al consistori amb tres consellers

Rubén Viñuales

El PSC guanyaria les eleccions a la ciutat de Tarragona amb deu regidors i situaria el seu candidat, Rubén Viñuales, en posició de recuperar l’alcaldia de la ciutat que va perdre el seu antecessor, Josep Fèlix Ballesteros, fa quatre anys. ERC perdria un regidor, quedant-se en sis, i tindria més difícil reeditar l’actual pacte de govern liderat per l’alcalde Pau Ricomà. Especialment, també, perquè els que han estat els seus socis durant aquest mandat no han aconseguir repetir els resultats de 2019. Junts i En Comú Podem es quedarien amb dos regidors cadascun i la CUP en retindria un. Per contra, el PP escalaria de dos a quatre consellers i Vox entraria per primer cop aconseguint-ne tres.

(Visited 66 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari