Vilalta confia que ERC es mantingui com la força amb més regidors a Catalunya

La portaveu es mostra "preocupada" per la tendència a la baixa participació el 28-M: "És un toc d'atenció"

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, i el secretari de comunicació, Marc Colomer

La portaveu i vicesecretària general d’ERC, Marta Vilalta, confia que el seu partit es mantingui com la força amb més regidors i regidores a Catalunya. En una breu compareixença davant la premsa aquest diumenge, des de l’Estació del Nord on ERC fa seguiment de la nit electoral del 28-M, Vilalta també ha valorat les dades de participació.

S’ha mostrat “preocupada” per la tendència a la baixa, i ha afegit que és un “toc d’atenció” que els partits hauran “d’analitzar amb detall”. “Veurem quines zones tenen més i quines tenen menys participació i analitzar-ne els perquès”, ha conclòs Vilalta.

La portaveu d’ERC ha subratllat que el partit s’ha mobilitzat “com mai” en aquestes eleccions municipals, amb 805 candidatures arreu del territori.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari