Setmana de vista prèvia i manifestacions sobre el desallotjament de la Ruïna

La Sareb i els ocupants exposen els seus arguments al Jutjat 39 de Barcelona

La casa okupa La Ruïna

El Jutjat de Primera Instància número 39 de Barcelona celebra aquest dimecres una vista prèvia per la demanda interposada per la Societat Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària (Sareb) perquè es desallotgi la Ruïna, un dels dos edificis ocupats propers a la plaça de la Bonanova de Barcelona.

Durant aquesta vista, la Sareb i els ocupants presentaran els seus arguments a favor i en contra d’un procediment que ha generat mobilitzacions contràries els darrers dies. De fet, també s’han convocat una manifestació de suport als okupes, aquest dimarts, i una altra en contra, aquest dijous, aquesta darrera promoguda per l’empresa Desokupa.

A diferència del cas de l’altre edifici ocupat, el Kubo, el qual està pendent d’una nova data de desallotjament després que els habitants no responguessin la demanda del propietari, en el procediment de la Ruïna la justícia té pendent la seva decisió, a partir de les vista prèvia d’aquesta setmana.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari