Un detingut per atemptat contra l’autoritat en la manifestació a favor de les ocupacions a Barcelona

La policia ha identificat tots els participants en la protesta a la plaça Castella

Els Mossos d’Esquadra han detingut una persona per atemptat contra l’autoritat en el marc de la manifestació a favor de les ocupacions que ha tingut lloc aquest dijous a la nit pels carrers del centre de Barcelona. En l’únic moment de tensió que s’ha produït durant la protesta, manifestants han llançat ous i alguna ampolla contra la línia policial.

Posteriorment, els Mossos han identificat tots els integrants de l’acció (foto), uns 150 segons la Guàrdia Urbana. En el marc d’aquestes identificacions s’ha produït la detenció. La policia catalana ha explicat que el dispositiu de seguretat amb motiu de les dues manifestacions de signe contrari ha tingut com a objectiu principal que no poguessin arribar a contactar entre elles i que es poguessin desenvolupar amb normalitat.

Segons el cos policial, la manifestació convocada per Desokupa ha fet el recorregut des de plaça Universitat fins a plaça Espanya sense incidents remarcables durant el seu recorregut. Alhora afegeix que els manifestants del col·lectiu “antifeixista” al llarg del recorregut han fet diversos llançaments d’ous “i objectes contundents” a la línia policial, fet que ha motivat que fossin avisats “de manera reiterada” per megafonia perquè abandonessin aquesta actitud.

Finalment, i atès que els manifestants “han continuat amb els llançaments”, s’ha “maniobrat” per agrupar-los i poder identificar els responsables.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari