Quina queixa ferroviària es gira contra el govern de Pere Aragonès?

Incendi d'un tren de FGC a Masquefa, el 2021

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Juli Fernàndez, s’han queixat al govern d’Espanya per un incendi a l’estació de tren de Rodalies de Manlleu.

Aragonès, que ha considerat “esfereïdores” les imatges -alguns passatgers van fugir a correcuita del comboi-, ha acusat el govern espanyol de mirar cap a una altra banda i ha reclamat “inversions i el traspàs de Rodalies”, el mateix missatge expressat pel conseller Fernàndez, que ha anunciat que obren un expedient a Renfe per l’incident.

Josep Lluís Alay, el cap de l’oficina de l’expresident català Carles Puigdemont, ha anat més enllà, piulant a Twitter: “Tractats per Espanya com la seva colònia des de fa segles, i encara seguim dins la gàbia. L’única solució: Independència”. Aquest comentari l’ha difós també la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras.

Un usuari de Twitter, que es presenta com un maquinista de Renfe, ha respost Aragonès i Fernàndez que les “enganxades de pantògraf”, com ell descriu l’incident, “són coses que malauradament passen i passessin en TOTS els ferrocarrils”. “Aprofitar-se de tot per a rèdit polític és vomitiu”, ha considerat.

“Per cert, aquí us deixo un vídeo que exactament el mateix però a FGC, i no el critico perquè és una cosa que pot passar”, ha escrit per finalitzar el missatge, on adjunta el vídeo que mostra d’un incendi similar. Aquells fets van tenir lloc a l’estació de Masquefa, en un tren de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), el novembre del 2021, quan Aragonès ja era president de la Generalitat.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari