Quins són els proveïdors que més cobren enguany de la CCMA?

Rosa Romà, presidenta de la CCMA

El contracte amb l’import més gran que consta amb data d’enguany en el cercador de contractes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) correspon a Endesa, pel subministrament d’energia elèctrica en mitja tensió (LOT2). La xifra frega els 6,9 milions d’euros. La mateixa elèctrica n’ha rebut un altre per 1 milió més pel subministrament d’energia elèctrica en baixa tensió (LOT1).

El segon contracte més gros dels primers cinc mesos de l’any és el de la Sociedad General de Autores y Editores (SGAE), una entitat privada de gestió de drets d’autor, que rep 6.759.199,31 euros pel concepte “Acompliment condicions contracte principal. SGAE TELE 2023: Drets d’autor, facturació a compte 2023, fins que s’arribi a un acord”. A més, la SGAE cobra 866.667 euros pel mateix concepte per la ràdio pública.

Pel que fa a les produccions televisives, destaquen pel seu import la segona temporada del programa Eufòria (1,9 milions d’euros), el programa Joc de cartes (1,4 milions), la sèrie Això no és Suècia (1 milió) i el docu-reality La masia de 1907 (983.000 euros).

També supera el milió d’euros l’acord marc corresponent a l’assegurança col·lectiva de vida i accidents contractada amb la companyia asseguradora Surne: 1.778.811,99 euros.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari