Quin periodista culer rep les ires de Pilar Rahola?

Pilar Rahola a 'Preguntes freqüents', programa de El Terrat (TV3)
Pilar Rahola a 'Preguntes freqüents', programa de El Terrat (TV3).

Jordi Évole és la darrera víctima de l’escriptora Pilar Rahola. En la seva croada contra els qui gosen dubtar o criticar el president del FC Barcelona, Joan Laporta, pel cas Negreira, ara Rahola ha atacat Évole. A la companya de paelles de Laporta l’ha molestat una entrevista concedida pel periodista culer al diari Marca. En aquesta, entre altres coses, Évole diu: “Cal investigar a fons caigui qui caigui; i si el Barça ha d’anar un temps a segona… doncs, a segona”.

Les declaracions d’Évole no han agradat a uns quants fans de Laporta, entre ells Rahola, que no ha dubtat a piular: “Mare de Déu, en Jordi Évole. Quina manera de fer el JOC a la campanya de criminalització contra el FC Barcelona. I diu que és del Barça!!!”.

Els seguidors a Twitter de Rahola s’encarregaven després de completar el treball de l’escriptora, acabant de criticar Évole, qüestionant com fa ella que el comunicador, reconegut culer, sigui en realitat del Barça, i acusant-lo de ser un venut, entre altres exabruptes.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari