2.691 queixes al govern català pel nyap de les oposicions

La Generalitat es compromet a repetir les proves sense subcontractar-les a cap empresa

Reunió de la consellera Laura Vilagrà amb els sindicats pel nyap de les oposicions

El govern de la Generalitat ha rebut 2.691 queixes de participants en les oposicions d’estabilització de plantilles que van resultar un desgavell el dissabte passat.

La secretaria d’Administració i Funció Pública, Alícia Corral, ha anunciat aquest dijous el compromís de repetir les proves amb mitjans propis de la Generalitat, sense subcontractar-les a cap empresa, després d’una trobada amb els sindicats.

“Demà presentarem una proposta de nou calendari per abordar aquests nous exàmens de les convocatòries afectades, que naturalment seran com més aviat millor”, ha anunciat.

Fins divendres, els aspirants poden plantejar a la Generalitat les seves reclamacions sobre un procediment defectuós que, de moment, ha costat el càrrec de directora general de Funció Pública a Marta Martorell.

El govern català, segons recull l’ACN, ha manifestat una pèrdua absoluta de confiança en Cegos, l’empresa encarregada de les proves de dissabte, i ha assegurat que no tornaran a recórrer als seus serveis. A més, ha indicat que no descarta aplicar les clàusules de penalització i rescissió del contracte pels incompliments “molt greus” que li atribueix.

(Visited 93 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari