Usuaris de Rodalies, indignats per l’avaria de l’R2 Sud: “Cada dia és la mateixa història”

Els afectats asseguren que els combois s'aturen vint minuts a cada estació i que se senten com "sardines en llauna"

    Passatgers esperant a l'estació de Castelldefels de l'R2 de Rodalies (ACN, Àlex Recolons)

    Els usuaris de la línia R2 Sud s’han queixat dels retards i les incidències que afecten la xarxa de Rodalies de Catalunya. Aquest dimarts, un incendi a un quadre de senyals a Gavà ha provocat la reducció de la freqüència de combois en el tram que va de Sant Vicenç de Calders a l’estació de França, i alguns passatgers han explicat a l’ACN que els trens s’aturen vint minuts a cada estació i que se senten com “sardines en llauna” perquè els vagons van massa plens. Alhora, han titllat la situació de “vergonya” i han afirmat que “cada dia es repeteix la mateixa història”.

    Les queixes i la tensió han estat els grans protagonistes de la jornada. A l’estació de Castelldefels, nombrosos passatgers han expressat el seu malestar després que el tren en què viatjaven s’hagi aturat en aquesta estació durant més de quinze minuts. Les autoritats han informat que els tècnics estan treballant per determinar les causes de l’incendi i resoldre la incidència el més aviat possible, però no han tenen cap previsió concreta sobre quan se solucionarà

    Per mirar de donar resposta a l’excés de demanda, Renfe ha establert reforços puntuals entre la capital del Garraf i Barcelona i ha posat en circulació combois de màxima capacitat, que tenen més vagons i poden absorbir més passatgers. També s’han vist afectats els regionals de Tarragona i l’Ebre, que són els trens de les línies R13, R14, R15, R16, R17 i es desvien pel Penedès per arribar a Barcelona. Així mateix, els trens de llarga distància entre Múrcia, el País Valencià i Catalunya també han vist alterada la seva freqüència i només circulen cinc combois al dia.

    (Visited 20 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari