El govern català espera el PSC a la taula de l’acord de claredat

La portaveu Plaja preveu que el principal partit de l'oposició "entrarà en raó", recordant que Illa reclamava a Aragonès una taula de partits

Patrícia Plaja

La portaveu del govern de la Generalitat, Patrícia Plaja, ha considerat que “és aviat” perquè algun partit rebutgi participar en la taula de l’acord de claredat proposada pel president Pere Aragonès, com ja ha fet el líder del PSC, Salvador Illa, que ha qualificat d'”unilateral” la iniciativa.

En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal de l’executiu català, Plaja ha augurat que el PSC “entrarà en raó” i hi participarà, i ha considerat que “no tindria gaire sentit” que se’n desmarqués, adduint que Illa ha reclamat la convocatòria d’una taula de partits a Aragonès durant mesos.

“Ells mateixos han dit que el diàleg és l’eina per continuar avançant. Fins on nosaltres sabem, diàleg ho inclou tot”, ha indicat Plaja, que ha assenyalat també que el grup d’experts per a l’acord de claredat, format per Aragonès, encara no ha presentat el seu primer informe amb propostes.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari