Unes 500 persones donen suport a Borràs en un dinar a Manresa

Al centre de la sala, l'expresidenta del Parlament estava acompanyada de Quim Torra, Francesc de Dalmases, Jaume Alonso-Cuevillas, Aurora Madaula i Antoni Castellà

Laura Borràs, expresidenta del Parlament (@miquel_bad, Twitter)
Laura Borràs, expresidenta del Parlament (@miquel_bad, Twitter).

L’expresidenta del Parlament Laura Borràs ha rebut el suport d’uns 500 seguidors avui, dissabte 22 d’abril, al migdia en un dinar d’homenatge a El Palau Firal de Manresa en plena amenaça de la Junta Electoral Central (JEC), que li suposarà la retirada de l’escó després d’haver estat condemnada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a quatre anys i mig de presó i una inhabilitació de 13 anys per prevaricació i falsedat documental.

“Presidenta, presidenta!”, cridaven els assistents quan es mencionava Borràs des de la megafonia. També s’han sentit crits de “president, president!” quan ha aparegut l’expresident de la Generalitat Quim Torra.

Al centre de la sala, Borràs estava acompanyada de Quim Torra, Francesc de Dalmases, Jaume Alonso-Cuevillas, Aurora Madaula i Antoni Castellà. També han assistit Jordi Pesarrodona i la regidora de Junts Rosa Maria Ortega.

(Visited 21 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari