Han reaccionat igual Toni Soler i Jair Domínguez a Twitter davant les crítiques pel gag de la ‘vírgen del Rocío’?

No. Toni Soler va passar immediatament a privat el seu canal de Twitter arran de l’allau d’insults i amenaces que hi van aparèixer després del gag emès al programa Està passant de TV3. En canvi, Jair Domínguez l’ha mantingut obert i, fins i tot, se les va tenir amb diversos tuitaires. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio va assegurar que “tinc la bústia de Twitter i Instagram plenes d’amenaces de mort. No ho denunciaré perquè ara em fa mandra. Li dono la importància que té”.

A un usuari de les xarxes socials que el va criticar pel gag de la vírgen del Rocío, el va replicar publicant un tuit amb una captura de pantalla de la pàgina d’Instagram d’aquest ciutadà. I la acompanyar d’aquest comentari: “Si m’heu d’insultar amagueu les dades personals i intenteu no tenir clients que siguin amics meus”. A la captura de pantalla hi apareixien el nom de l’usuari i l’anunci d’un nou negoci que és a punt d’estrenar a Sant Cugat del Vallès, amb l’adreça sencera. Finalment, va acabar esborrant el missatge i en va explicar les raons amb un altre: “Procedeixo a esborrar el tuit anterior, que l’autor ja s’ha disculpat. Es veu que va ser un rampell nocturn. Gaudiu de la vida amb moderació”.

Un altre usuari, però, havia fet una captura de pantalla del tuit que Domínguez va acabar esborrant i el va publicar acompanyat d’aquest comentari: “Potser t’has acollonit quan han començat les denúncies, oi? Fas pudor a ferum”.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari