Jair Domínguez: “Tinc la bústia de Twitter i Instagram plenes d’amenaces de mort”

El col·laborador de l''Està passant' diu que la polèmica pel gag de la Verge del Rocío "entra dins del normal"

Toni Soler i Jair Domínguez

El col·laborador del programa Està passant de TV3, Jair Domínguez, ha afirmat que ha rebut amenaces de mort pel gag sobre la Verge del Rocío que va fer en el programa que dirigeix Toni Soler. Domínguez ha afirmat: “Tinc la bústia de Twitter i Instagram plenes d’amenaces de mort”. Tot i aquest anunci, Domínguez ha dit que “no ho denunciaré perquè ara em fa mandra”, i que “li dono la importància que té”.

En aquest sentit, el col·laborador de TV3 ha afegit, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, que “no és la primera polèmica, entra dins el normal, i més en període electoral, no m’ha agafat per sorpresa”. El gag ha rebut diferents crítiques, entre les quals hi ha la del president de la Junta d’Andalusia, Juanma Moreno Bonilla. Davant aquestes crítiques, Domínguez ha afirmat que “la gent que es queixa és sempre la mateixa”.

(Visited 62 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari