El 40% dels conductors morts en accidents a Catalunya havien consumit alcohol o drogues

Lamiel subratlla que cal millorar algunes connexions de l'AP-7, que no pot absorbir el volum de vehicles en alguns trams

AP-7 (ACN)
AP-7 (ACN)

Gairebé el 40% dels conductors que han mort en accidents de trànsit a Catalunya havien consumit alcohol, drogues o psicofàrmacs, segons ha alertat el director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel, aquest dimarts a RAC1. També ha explicat que les distraccions són la causa concurrent més important en accidents (de qualsevol tipus de gravetat) i que el telèfon mòbil es troba al darrere del 25% dels sinistres.

Lamiel ha fet un balanç “relativament positiu” de l’operació tornada i de la mobilitat durant la Setmana Santa, amb menys cues a l’AP-7, i ha destacat que cal millorar algunes connexions amb la via, ja que “en alguns moments no té la capacitat suficient” per assumir la intensitat de trànsit des de l’alliberament dels peatges. A més, ha destacat el tram de dos carrils de l’AP-7 a la zona de les Terres de l’Ebre com un dels que té problemes per absorbir el gran volum de trànsit d’aquesta via, sobretot des que fa un any i mig es van aixecar els peatges.

També ha indicat que el tram de la N-II que connecta l’AP-7 amb la C-32 es troba en obres i que l’A-7 i l’AP-7 estan desconnectades. Per al director del SCT, millorar aquests punts hauria de ser prioritari, ja que ajudaria en els fluxos de trànsit.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari