El Barça demana la dimissió de Tebas, el president de la Lliga

El club reacciona a les informacions que diuen que el dirigent esportiu va aportar una prova falsa a la Fiscalia per incriminar l'entitat en el cas Negreira

Reacció del Barça davant les informacions publicades aquest dilluns per La Vanguardia, que asseguraven que el president de la Lliga, Javier Tebas, hauria aportat una prova falsa a la Fiscalia per incriminar el club blaugrana en el cas Negreira.

Hores després, l’entitat presidida per Joan Laporta ha emès un dur comunicat en què exigeix explicacions públiques a Tebas, més enllà de la piulada que aquest ha fet de matinada “fugint d’estudi i amb una pàtina amenaçadora”.

El Barça, a més a més, ha exigit la dimissió de Tebas com a president de la Lliga “per dignitat i respecte a la presidència de la Lliga” i per haver-se atribuït “funcions que no li escauen”.

En aquest mateix comunicat, el Barça ha assegurat ser “víctima d’un linxament mediàtic per uns fets que mai no han passat” perquè, reitera el club, “mai ha comprat àrbitres”. En aquest “linxament” hi participen “un grapat de mitjans i opinadors amb més o menys mala intenció, i amb la Lliga entre bambolines atiant el foc contra el nostre club”.

En aquest sentit, l’entitat ha destacat que “no és la primera vegada que el president de la Lliga utilitza tota la seva maquinària mediàtica per dinamitar” el club. “Al marge dels seus habituals sense sentits, mai no podríem haver imaginat que hagués pretès incriminar el nostre club amb proves falses”, afegeix a la nota.

(Visited 63 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari