Interior es planteja accions legals contra l’empresa proveïdora de camions de bombers

Fonts sindicats alerten que els problemes d'avaries són generalitzats i fan inoperatius els vehicles

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena

El Departament d’Interior de la Generalitat està estudiant la possibilitat d’emprendre accions legals contra Iturri, l’empresa proveïdora dels nous camions dels Bombers, perquè no vol assumir el cost de reparar vehicles avariats, tot i que no s’ha esgotat el període de garantia, revela l’ACN citant fonts de la mateixa conselleria.

Segons aquesta informació, s’han espatllat cinc dels 90 vehicles que ha proveït Iturri des del 2021, d’un total previst de 92, però fonts sindicals citades per l’ACN assenyalen que s’han registrat incidències “generalitzades” en els nous vehicles i que les mancances que presenten les fan inoperatives.

Les mateixes fonts consideren “dramàtica” la situació del parc mòbil dels Bombers i advoquen per un pacte de país que solucioni aquests problemes.

Interior va adjudicar el 2020 el contracte dels camions de Bombers a Iturri, per un import de 39,8 milions d’euros.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari