Junts acusa ERC de fer ús partidista de la missió de l’Eurocambra sobre Pegasus

El portaveu Josep Rius retreu als republicans que només ells s'hagin reunit amb eurodiputats com a representants de víctimes d'espionatge

El portaveu de Junts, Josep Rius

Junts ha retret aquest dimarts a ERC el seu comportament durant la visita a Madrid del comitè del Parlament Europeu que investiga l’ús del programa espia Pegasus.

El portaveu de Junts, Josep Rius, ha acusat els republicans de fer un us “partidista i electoralista” d’aquesta missió de l’Eurocambra perquè, entre els independentistes, només representants d’aquesta formació, l’única al govern català, s’han reunit com a representants de víctimes d’espionatge amb els eurodiputats presents al Congrés.

Per a Rius, “ERC no ha jugat net i ho lamentem”, ja que l’eurodiputada d’ERC Diana Riba era l’única representant independentista presenta a l’òrgan que marca l’agenda del comitè.

Tant Rius com la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, s’han queixat que ERC fa “de crossa del govern espanyol” mentre l’executiu de Pedro Sánchez “veta qualsevol investigació” sobre Pegasus.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari