El fort vent dificulta el control de l’incendi entre la Selva del Camp i Vilaplana

El foc afecta massa forestal en una zona de difícil accés, propera al Garramell

Un incendi crema una zona boscosa a la Selva del Camp (ACN, Arnau Martínez)

Els Bombers de la Generalitat han desplaçat fins a 39 dotacions en un incendi que crema des de la matinada d’aquest dimarts entre la Selva del Camp i Vilaplana (Baix Camp), a prop de la zona del Garramell. Els Bombers han rebut l’avís a les 2.38h i a primera hora del matí s’hi han incorporat els mitjans aeris, amb un helicòpter bombarder.

El flanc esquerre del foc es troba a contravent i els Bombers treballen intensament per tancar el flanc dret. Es tracta d’una zona de difícil accés. Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Infocat.

La carretera TP-7013 entre la Selva del Camp i Vilaplana està tallada en els dos sentits de la marxa, entre els punts quilomètrics 5,5 i el 15, per facilitar la circulació dels vehicles d’emergència.

(Visited 25 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari