El Reial Madrid es personarà com a acusació particular en el cas Negreira

L'anunci s'ha realitzat després que la Fiscalia hagi presentat una demanda

Joan Laporta y Florentino Pérez
Joan Laporta y Florentino Pérez.

El Reial Madrid es personarà com a acusació particular en el cas Negreira quan la denúncia sigui admesa a tràmit. La Junta Directiva, màxim òrgan amb capacitat de decisió entre assemblees, ha de prendre la decisió amb caràcter d’urgència a una reunió el diumenge al matí.

Un pas endavant

L’equip directiu del club de futbol ha estat al marge fins que la Fiscalia ha presentat una demanda. Amb tota la informació en el seu poder, el Reial Madrid ha emès un comunicat i ha pres la decisió de personar-se com a acusació particular en la denúncia en el moment en el qual s’admeti a tràmit.

Part dels aficionats del Reial Madrid ha demanat que el club es posicionés en el cas Negreira. El club blanc ha decidit esperar que la justícia es mogui i prendre part com un dels afectats després de les informacions revelades als mitjans de comunicació.

Acció sense LaLiga

El Reial Madrid ha criticat decisions arbitrals durant dues dècades. No es va adherir a l’escrit de LaLiga per no ser sotmès a votació perquè la decisió fora dels equips.

El club blanc ha indicat que el seu objectiu és que es castigui els culpables si es demostra que es va pagar a empreses vinculades a Enríquez Negreira per aconseguir ajudes arbitrals.

(Visited 87 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari