Quins polítics van acompanyar Borràs en el seu al·legat final?

La líder de Junts, Laura Borràs, en el seu judici al TSJC

El judici a la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, ha centrat l’atenció del país els darreres dies. Els mitjans han escrutat fins a l’últim detall de les vistes, convertint en notícia els qui acompanyaven Borràs en el judici, i també les absències.

En ser una audiència pública, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha permès que acompanyessin Borràs una desena de persones cada dia, a part del seu nucli familiar, una xifra força reduïda tenint present l’aforament de la sala, justificada encara per les restriccions covid. Curiosament, però, unes limitacions que van caure el dia en què havia de declarar l’acusada, que l’aforament es va ampliar a 15.

El punt àlgid del judici va ser dimecres, darrere dia i amb l’al·legat final de l’acusada. L’entorn de Borràs va preveure per aquell dia una assistència sense restriccions, però curiosament el TSJC va tornar a les restriccions i diputats de Junts en van quedar fora.

Tot i això, van poder entrar la plana major de Junts, amb el seu secretari general, Jordi Turull, el president del grup parlamentari, Albert Batet, el portaveu del grup, Josep Rius, l’alcaldessa de Vic, diputada i vicepresidenta de Junts, Anna Erra, la secretària de la Mesa del Parlament, Aurora Madaula, i els diputats Joan Canadell i Francesc de Dalmases, també va assistir-hi l’expresident de la Generalitat, Quim Torra.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides