Amazon tancarà un centre subcontractat a Constantí

Les instal·lacions on treballen 150 persones són gestionades per l'operador logístic Kuehne+Nagel

Amazon tancarà un centre a Constantí on treballen actualment unes 150 persones, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l’ACN. El centre logístic no és gestionat directament per la multinacional nord-americana, sinó per una empresa subcontractada, Kuehne+Nagel.

L’operació no afectarà, però, l’altre magatzem logístic d’Amazon al municipi, que va obrir l’any 2021. Fonts sindicals han confirmat que han rebut la notificació del tancament del centre subcontractat i que estan a l’espera de constituir la mesa negociadora amb l’empresa per aclarir el futur dels seus 150 treballadors.

(Visited 70 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari