ERC vol reprovar la marxa de Collboni del govern de Colau

Ho portaran al ple de divendres i denuncien les picabaralles internes entre els dos socis de govern

Jaume Collboni, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona (PSC)
Jaume Collboni

El grup d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona que lidera Ernest Maragall portarà a votació al ple d’aquest divendres una proposta per reprovar la marxa del ja exprimer tinent d’alcaldia, el socialista Jaume Collboni, que va deixar el Consistori per dedicar-se en exclusiva a la candidatura a l’alcaldia de Barcelona.

Així, els republicans volen deixar constància que “les constants divisions de comuns i PSC estan perjudicant la ciutadania de Barcelona”. El portaveu Jordi Coronas ha justificat el debat, quan falten pocs mesos per a les eleccions municipals del 2023, perquè “és un govern absolutament dividit amb picabaralles que perjudiquen la ciutat”.

“Si l’objectiu és fer campanya, que surtin tots del govern perquè Barcelona necessita ser governada”, ha sentenciat Coronas.

El text d’ERC lamenta les divisions internes de BComú i el PSC, reprova la sortida de Collboni del govern, constata que “la mala governança ha anat a pitjor” i demana a comuns i socialistes que es dediquin a governar “amb respecte a la institució i la ciutadania”.

Coronas ha citat com a exemples de divisions internes el Pla d’usos de l’Eixample, la ronda de Sant Antoni o les relacions amb Tel-Aviv.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari