ERC presumeix de no tenir “ningú acusat per corrupció” en ple judici a Borràs

Vilalta anuncia que els republicans no enviaran cap representant a la manifestació de diumenge contra la B-40

    La secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta

    Foto: @Esquerra_ERC

    La portaveu i secretària general adjunta d’ERC, Marta Vilalta, ha evitat aquest dilluns fer cap valoració sobre el procediment judicial que afronta la líder de Junts, Laura Borràs, pels presumptes delictes de prevaricació i falsedat documental, però sí que ha insistit en la “tolerància zero” del seu partit envers la corrupció.

    En una roda de premsa, Vilalta ha destacat que els republicans “defensen la integritat dels servidors públics”, i ha tret pit del fet que “a ERC no hi ha ningú acusat o amb indicis de vincles amb acusacions per corrupció”. Pel que fa a la causa que afecta Borràs, la portaveu republicana ha insistit que no entraran a valorar les declaracions dels testimonis, que aquest dilluns han assegurat que la líder de Junts coneixia el presumpte fraccionament de contractes.

    D’altra banda, Vilalta ha anunciat que no hi haurà cap representant del partit a la manifestació contra la B-40 convocada la plataforma Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC) el pròxim diumenge, 26 de febrer, a Sabadell. No obstant això, la republicana ha assegurat que les bases “són lliures” de participar en la concentració, que busca pressionar el Govern i el PSC perquè no s’avanci en la construcció d’aquesta infraestructura.

    (Visited 64 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari