Collboni considera “un error” el trencament de Colau amb Israel

El candidat del PSC es mostra "totalment en contra de la política de la cancel·lació"

    El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collbooni

    Foto: Betevé

    L’exprimer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i candidat del PSC en les pròximes eleccions municipals, Jaume Collboni, s’ha desmarcat de la decisió de l’alcaldessa Ada Colau de suspendre temporalment les relacions amb Israel i la ciutat de Tel Aviv, i ha considerat, en una entrevista a Betevé, que es tracta d'”un error”.

    “Crec que és un error i un missatge negatiu de la ciutat a nivell internacional”, ha assenyalat Collboni, que també ha criticat que no hagi estat “una decisió debatuda ni compartida amb la Comissió de Govern”. El candidat socialista ha insistit que ell és partidari de “ser un alcalde que fa convenis bilaterals i de col·laboració amb altres ciutats”, i ha insistit: “No vull ser un alcalde que trenca acords”.

    Collboni ha assegurat que està “totalment en contra de la política de la cancel·lació i de trencar relacions”, i ha manifestat que espera que la majoria del plenari del consistori demani restablir l’acord de germanor amb Tel-Aviv. “Un ha de tenir present la ciutat que vol pel futur”, ha conclòs el socialista.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari