ERC i el PSC descarten ampliar l’aeroport de Barcelona amb una pista sobre el mar

Una consultora privada havia enviat al govern català una proposta per construir una pista sobre la mar amb una plataforma de 3.400 metres que costaria 2.100 milions d’euros

Aeroport del Prat

El partit del Govern català, ERC, i la principal formació de l’oposició, el PSC, han descartat la proposta de construir una pista en la mar per ampliar l’aeroport de Barcelona. Tots dos partits i l’executiu autonòmic públicament han mostrat respecte cap a la proposta d’un grup d’experts d’economistes i enginyers, però fora de micròfons han deixat entreveure que descarten aquesta opció.

Una consultora privada havia enviat al govern una proposta per ampliar l’aeroport de Barcelona amb una pista sobre la mar amb una plataforma a una milla de la costa que tindria 3.400 metres i costaria uns 2.100 milions d’euros.

Fonts del govern han explicat que s’havien d’estudiar totes les propostes i que era positiu que hi hagués experts treballant en aquest afer: “El posicionament del president és conegut i l’ha expressat en diverses ocasions. Ell ha estat molt clar sobre el futur de l’aeroport i el model aeroportuari i de transport que necessita el país. I celebra totes les propostes, que és necessari estudiar i debatre”.

“Dir que s’està estudiant és exagerat. Es tracta d’una proposta d’un grup d’amics”, ha assenyalat una font d’ERC. Sembla difícil que qui s’ha mostrat en contra d’asfaltar La Ricarda vegi bé construir al Mediterrani.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides