Treballadors d’Amazon a Martorelles titllen “d’ERO encobert” el tancament del centre logístic

La multinacional nordamericana va prometre que garantiria els 745 llocs de treball amb recol·locacions

Centre d'Amazon a Martorelles (Google Maps)
Centre d'Amazon a Martorelles (Google Maps).

Treballadors del centre logístic d’Amazon a Martorelles, que dona feina a 745 persones, faran vaga des de l’1 fins al 17 de febrer. Com va anunciar fa dues setmanes, la multinacional nord-americana ha decidit tancar-lo amb l’argument que traslladarà l’activitat a un nou centre a Saragossa.

La multinacional de comerç electrònic va prometre que garantiria els 745 llocs de treball amb recol·locacions. Els sindicats han criticat durament la mesura, que consideren un “ERO encobert” i un tancament sense marxa enrere. A més de Martorelles, Amazon té centres a Catalunya com al Prat de Llobregat, a Castellbisbal i, a partir de l’abril, a El Far d’Empordà.

“Negociar de debò”

Els treballadors del centre de Martorelles han celebrat ahir, dissabte 29 de gener, una assemblea. Després la presidenta del comitè d’empresa del centre, Esther Rodríguez, ha catalogat de “ridícules” les propostes de la direcció: “Esperem que se centrin i vegin que anem tots a una i comencin a negociar de debò”.

“És un tancament, no un trasllat”, ha expressat. Ha avisat que buscaran treure a la multinacional “tot el que es pugui”, ja que el tancament del centre és “irreversible”: “L’acomiadament és lliure, però no gratuït”.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari