Els sindicats ocupen els Serveis Territorials d’Educació i els Mossos blinden el Departament

Desenes de docents han empaperat l'edifici de la conselleria en la segona jornada de vaga

    Manifestació de docents i professors a Barcelona

    Foto: @USTECSTEs

    Els sindicats de l’àmbit educatiu USTEC-STEs, CGT i Intersindical han entrat durant uns minuts als Serveis Territorials d’Educació de Barcelona amb motiu de la segona jornada de vaga de professors, i han empaperat la porta de l’edifici amb cartells com ‘Bye bye Cambray’, ‘Educació i sanitat pública i de qualitat’ i ‘Qui retalla, no porta els fills a la pública’. La trentena de persones que ha accedit a l’edifici ha estat rebuda per un representant del Consorci i, després de parlar amb ell, han marxat.

    Per a la segona jornada de la vaga d’educació, els sindicats han planificat accions descentralitzades arreu de Catalunya. A Barcelona, després d’empaperar els Serveis Territorials d’Educació, els docents s’han dirigit i han tallat la Via Augusta, on es troba el Departament d’Educació. La seu de la conselleria, però, està blindada per agents antiavalots dels Mossos d’Esquadra, i els manifestants no s’hi poden acostar.

    Educació ha xifrat en un 5,11% el seguiment de la vaga -un 7,8% en el cas de la capital catalana- mentre que segons USTEC el seguiment en aquesta segona jornada és d’un 15%.

    (Visited 83 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari