Sánchez critica als manifestants mobilitzats per l’organització fundada per Vidal-Quadras, defensors d’una Espanya “uniforme i excloent”

31.000 persones van protestar a Madrid contra l'executiu del PSOE i Unides Podem a una manifestació organitzada per Fòrum Llibertat i Alternativa, fundat per l’expolític del PP i de Vox Alejo Vidal-Quadras

Pedro Sánchez, president del Govern central (PSOE)
Pedro Sánchez, president del Govern central (PSOE).

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha carregat contra els 31.000 manifestants de la concentració a la Plaça Cibeles, organitzada per Fòrum Llibertat i Alternativa, entitat fundada per l’expolític del PP i de Vox Alejo Vidal-Quadras.

El secretari general del PSOE ha assegurat que “la immensa majoria d’espanyols” està entre els “nostàlgics” que han defensat a Barcelona “una Espanya trencada” i els que a Madrid, un país “uniforme i excloent”.

Sánchez ha alertat del perill d’un hipotètic govern del PP i Vox, assenyalant l’exemple a Castella i Lleó, amb el president de la Junta, Alfonso Fernández Mañueco (PP), i el vicepresident, Juan García-Gallardo (Vox). “Qui vulgui saber què faria un hipotètic govern de Feijóo i Abascal no fa falta res més que veure el que fan Mañueco i Vox aquí a Castella i Lleó”, ha indicat en la seva intervenció a Valladolid davant d’unes 1.500 persones reunides a un acte organitzat pel PSOE per presentar als candidats socialistes a les principals alcaldies de la comunitat autònoma.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.