Per què els seguidors de Puigdemont carreguen contra Magda Oranich?

Magda Oranich

La polèmica que ha causat la coincidència de la imatge de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont amb la cançó Rata de dos patas de la intèrpret mexicana Paquita la del Barrio, al programa Planta Baixa de TV3, ha esquitxat també l’advocada Magda Oranich. De fet, diversos seguidors de Puigdemont han carregat contra Oranich per trobar-se al plató del programa quan va produir-se l’error i no dir res a favor de l’expresident.

La coneguda a les xarxes com La Psicòloga del Born, Noelia Arrotea, ha assenyalat l’advocada pel seu silenci i ha criticat que hagi callat davant del que considera un atac a Puigdemont, mentre que en el cas del diputat de Junts de Francesc de Dalmases va veure  “mala conducta per tot arreu”. “Magda Oranich estava al plató de Planta Baixa, cobrant, mentre es qualificava de rata immunda al MHP Carles Puigdemont. Veia per tot arreu mala conducta del diputat Dalmases, en feia informes, donava entrevistes, ara calla, no ha vist res i això que ho tenia davant del nas”, ha publicat a Twitter Arrotea.

El politòleg Ramón Cotarelo s’ha fet ressò de la piulada de La Psicòloga del Born i ha qualificat Oranich de rata immunda, tal com deia l’estrofa de la cançó que va coincidir amb la imatge de Puigdemont. “El que demostra que les rates immundes estaven a tot arreu menys a la pantalla”, ha manifestat Cotarelo en referència a la publicació d’Arrotea. Desenes d’usuaris de Twitter s’han sumat a les crítiques contra Oranich, mentre que alguns han tractat de desacreditar els insults destacant la seva trajectòria en la defensa del feminisme i dels drets humans.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.