Temor a Junts de caure en la irrellevància política

La fugida de Junts del Govern va provocar que part del partit patís per la possibilitat de passar a ser un actor sense protagonisme polític. L’altra part de la formació, partidaris ferms d’abandonar l’executiu, deien internament que l’oposició dura a Pere Aragonès i mantenir les essències d’un independentisme suposadament unilateralista els farien seguir apareixent com un partit necessari.

La negociació dels pressupostos del Govern –que va iniciar el conseller de Junts Jaume Giró– ha fet que la Generalitat d’ERC demostri que si el PSC i els comuns volen –i sembla que volen–, Junts no és gens necessari per a la governabilitat de Catalunya. Ara, a les portes d’unes municipals, a Junts comencen a témer per la possibilitat de caure en la irrellevància política i aparèixer només com un partit d’oposició.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.