Pueyo afronta la declaració per presumpta prevaricació en l’afer Torre Salses

L’alcalde de Lleida i Toni Postius, el regidor d’Urbanisme, compareixen aquest divendres

El paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo (ERC),

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo (ERC), i el seu regidor d’Urbanisme, Toni Postius, estan citats per declarar en seu judicial aquest divendres, 13 de gener, arran de la querella presentada per Promenade Lleida, la promotora del parc comercial i d’oci projectat a Torre Salses.

El passat mes d’octubre, el Jutjat d’Instrucció número 2 de Lleida va admetre a tràmit la querella, ja que va considerar que els fets denunciats podrien constituir un delicte de prevaricació. Aleshores, va obrir diligències i va ordenar a la Paeria que li remetés expedients relatius a la tramitació d’aquest projecte.

Promenade acusa a Pueyo i Postius d’haver maniobrat per impedir deliberadament l’execució d’un pla urbanístic i, així, frustrar la instal·lació del parc. A més, la querellant va presentar davant del Tribunal de Comptes una demanda de responsabilitat comptable contra Pueyo, Postius i la també regidora Jordina Feixanet, als quals acusa de destinar fons del pressupost a informes jurídics contra el projecte.

El paer i el regidor, per la seva part, van negar que la querella tingués fonament i van manifestar ganes de declarar per “tancar aquesta carpeta”. Segons ells, la querella es va presentar per “interessos econòmics privats molt concrets” i se’ls acusa “injustament”.

(Visited 100 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari