La Junta Electoral ordena retirar la pancarta a favor dels presos a la Paeria de Lleida

La candidata de Valents ha denunciat els cartells "separatistes" i el govern municipal assegura que es trauran

La pancarta de suport a presos i encausats independentistes que hi ha a la Paeria de Lleida (ACN)

La Junta Electoral de Zona (JEZ) de Lleida ha ordenat retirar en un termini de 24 hores la pancarta de suport a presos i als dirigents del procés encausats, així com el llaç groc que hi ha al balcó de la Paeria. Ho ha fet arran d’una denúncia de la candidata de Valents a les municipals, Ángeles Ribes, que va denunciar que al consistori hi havia “pancartes separatistes”.

En un missatge difós a través de les xarxes socials, Ribes ha considerat que l’ajuntament ha de representar tots els ciutadans “per igual” sense importar la seva ideologia política. A més, ha responsabilitzat a l’alcalde Miquel Pueyo (ERC) de no retirar la pancarta i el llaç i ha advertit que si no ho fa en el termini fixat podria incórrer en un delicte de desobediència a l’autoritat. Fonts del govern municipal, però, han assegurat que la pancarta i el llaç es retiraran en el termini establert.

La candidata de Valents a Lleida, quan estava a Ciutadans, va ser la responsable de la denúncia a l’aleshores regidor de la CUP, Pau Juvillà, per no retirar els llaços grocs del despatx de la formació, i que va acabar amb la seva inhabilitació quan era diputat al Parlament.

(Visited 12 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari