ERC se suma a la manifestació independentista contra la cimera de Sánchez i Macron

La portaveu republicana afirma que no s'entendria que la protesta "acabés girant-se en contra del Govern"

    La secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta

    Foto: @Esquerra_ERC

    La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit participarà en la manifestació independentista convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i el Consell de la República (CxR) contra la cimera hispanofrancesa que se celebrarà a Barcelona el pròxim 19 de gener, a la qual assistiran el president del Govern central, Pedro Sánchez, i el seu homòleg de França, Emmanuel Macron.

    D’aquesta manera, ha explicat Vilalta, els republicans se sumen a la reivindicació de les entitats convocants que “l’independentisme continua ben viu”, en contra del que han expressat membres de l’executiu espanyol com el president Sánchez, que assegura que el procés s’ha acabat. “Ens adherim i participarem en totes les mobilitzacions per a reivindicar allò que volem: una república catalana i l’amnistia”, ha assenyalat la portaveu de la formació republicana.

    Vilalta ha insistit que “l’adversari” és l’executiu central i que, per tant, “no entendríem que una mobilització que és per recordar a l’Estat espanyol i el francès que no s’ha acabat cap procés, acabés girant-se en contra del govern de la Generalitat”. “No hauria de passar”, ha afegit la secretària adjunta d’ERC.

    (Visited 65 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari