Pedro Sánchez celebra que ERC assumeix el marc constitucional

El president del govern recorda a Junts que el seu exvicepresident, Jordi Sànchez, va donar per acabat el procés

Pedro Sánchez

El president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha considerat aquest dimecres que, amb la reforma del delicte de malversació, ERC assumeix el marc constitucional. Sánchez ha afegit que es poden defensar totes les idees dins del marc legal espanyol i sense recórrer a la via unilateral.

En concret, el president del govern central, reaccionant a una intervenció del portaveu d’ERC al Congrés Gabriel Rufián, ha manifestat que li agrada sentir que ERC assumeix que la democràcia “sempre es fonamenta primer en la sobirania popular i també en el respecte a la legalitat democràtica”.

D’altra banda, després que la portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, afirmés que el procés només acabaria quan Catalunya fos independent, el president del govern li ha respost que va ser l’anterior vicepresident de Junts, Jordi Sànchez, qui va dir que el procés s’havia acabat.

Jordi Sànchez, de fet, va manifestar aquest mes d’octubre la seva sensació que el procés, com a etapa, havia finalitzat amb la sortida de Junts del govern de la Generalitat que compartia amb ERC, una decisió de la militància per la qual havia advocat la mateixa Nogueras, però no Sànchez.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari