Quin alcalde de Catalunya llegeix cada dia ‘The New York Times’?

Miquel Pueyo

Hi ha alcaldes que no es dediquen només a la gestió del seu municipi i al benestar dels seus ciutadans, i que necessiten tenir a mà la informació d’allò que passa al món per saber, en cada moment, per on bufa el vent. Ho tenen senzill: Internet els proporciona a l’instant l’actualitat en directe i hi ha cadenes de televisió especialitzades –sense anar més lluny, el canal 324 de TV3- que també els ho faciliten.

Però el paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo (ERC), sembla que no en té prou i cada matí es fa portar al seu despatx l’edició impresa del diari The New York Times. A més, el servei de comunicació de la Paeria també li lliura en mà els diaris espanyols El País, Expansión (inclosos els suplements de caps de setmana) i El Economista.

Aquest caprici de Miquel Pueyo –deu ser d’allò més cool assaborir una beguda espirituosa en una terrassa prop de la Paeria, tot llegint The New York Times– té un preu: els 4.192,33 euros que se li paguen a una quiosquera de Lleida per fornir aquest servei durant l’any 2023. Així consta en un decret que ha signat la tinent d’alcaldia, Jordina Freixenet, autoritzant aquesta despesa.

Els lleidatans poden estar tranquils: el seu paer és una persona d’allò més ben informada, tant pel que fa a la política nord-americana i mundial (The New York Times); l’actualitat espanyola (El País) i les notícies econòmiques i empresarials (Expansión i El Economista). Una altra cosa és que, més enllà de la pose, això justifiqui, en temps d’Internet, una despesa pública de 4.192,33 euros.

(Visited 332 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari