Míriam Nogueras considera el PDECat “un partit que no existeix”

La portaveu de Junts al Congrés rebutja el pacte que Xavier Trias proposa per Barcelona

  La portaveu de Junts al Congrés, Míriam Nogueras

  La portaveu de Junts al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, s’ha referit al PDECat com a “un partit que no existeix” i ha mostrat el seu desacord amb la voluntat de l’alcadable a Barcelona, Xavier Trias, de pactar amb aquesta formació de cara a les eleccions municipals. En una entrevista a Europa Press, Nogueras ha prioritzat els pactes amb partits independentistes, però ha diferenciat la política municipal de l’autonòmica per les diverses realitats territorials.

  El PDECat és un partit que no existeix, fa temps que va desaparèixer. El que queden són persones que formaven part d’aquest partit”, ha manifestat la diputada de Junts, que també ha assenyalat que la formació “no va aconseguir cap representació en les últimes eleccions autonòmiques”. “No crec que vagi de sigles, va de persones”, ha afirmat.

  Preguntada per la possibilitat de pactar amb els socialistes, Nogueras ha insistit que “la política municipal menja a part” i que no s’han de comparar els pactes de govern amb els que s’assoleixen en l’àmbit local. “Són nivells diferents”, ha assegurat la portaveu de Junts al Congrés, que ha afegit: “Diferent és a Barcelona, parlem de la capital del país desmantellada també pel tripartit. A partir d’aquí, no només són les sigles o el programa electoral, és l’actitud“.

  (Visited 107 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari