Trias, amb les mans lliures per pactar amb el PDECat

L'alcaldable de Junts explora amb el partit successor de Convergència un acord a Barcelona

Xavier Trias

Xavier Trias, l’exalcalde de Barcelona i aspirant a l’alcaldia de Junts, té el vistiplau de la formació que lidera Laura Borràs per presentar amb el PDECat una candidatura conjunta a les eleccions municipals del 2023, ha explicat el portaveu de Junts, Josep Rius.

En concret, Rius ha dit que Trias “té les mans lliures per configurar la seva llista electoral” i el secretari d’organització del PDECat, Genís Boadella, ha fet públic que han mantingut ja contactes amb Junts per explorar la presentació d’una candidatura conjunta a Barcelona.

Boadella ha rebutjat exposar les condicions del partit successor de Convergència per tornar a aliar-se electoralment amb Junts a Barcelona, però ha indicat que “la fórmula més garantista” és la coalició, sense considerar-la una línia vermella.

Per la seva banda, Rius ha descartat que Junts apliqui a escala catalana el model d’un eventual pacte electoral amb el PDECat a Barcelona, on ha destacat que la seva intenció és agrupar entorn de Trias “el màxim nombre de persones” per “canviar el model de ciutat”.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari