Quants ‘puta Espanya’ s’han dit a ‘El búnquer’ de Catalunya Ràdio aquest desembre?

Cap ni un. Els presentadors d’El búnquer Lluís Jutglar (Peyu), Jair Domínguez i Neus Rossell– han obeït les instruccions que els ha donat la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i han eliminat del seu programa el crit de “puta Espanya” que s’havia fet habitual en temporades anteriors i en les primeres setmanes del curs 2022-2023.

La temporada passada, les notes d’àudio que enviaven oients del programa i que eren reproduïts en antena acabaven sovint amb aquest insult. El mes de juny, el ‘puta Espanya’ es va escoltar com a comiat dels oients en un de cada tres programes. Durant les tres primeres setmanes de la temporada 2022-2023 encara es va escoltar “puta Espanya” quatre cops a El búnquer. Des de fa setmanes, però, moltes notes d’àudio s’escolten amb el comiat de l’oient tallat, el que fa suposar que sovint contenen l’insult a Espanya però que ara no s’emet per antena.

El presentador del programa de TV3 Zona Franca, Joel Díaz, ha recollit el testimoni del “puta Espanya” d’El búnquer i es nega a escoltar les veus que des de dins de la CCMA li reclamen que deixi de començar-lo cada dia cridant “puta nit i bona Espanya”. Porta 37 dies fent-ho. De moment, a TV3 li ho toleren.

(Visited 323 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari