Com van tractar Serrat al programa ‘Zona Franca’ mentre feia el seu primer concert de comiat a Barcelona?

De forma molt desagradable. Manel Vidal, col·laborador de Zona Franca, va fer un comentari dient que la diferència entre els jutges conservadors i els progressistes del Tribunal Constitucional està en que tots afusellarien els catalans però que els segons ho farien amb música de fons de Serrat, Sabina, Víctor Manuel, Ana Belén i Luis Eduardo Aute. La suposada broma va ser acollida amb rialles per part del públic. Aquest comentari el va emetre TV3 poca estona després que Joan Manuel Serrat acabés el segon dels tres concerts de cloenda de la seva carrera que ha fet al Palau Sant Jordi de Barcelona.

L’endemà, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va assistir al concert de Serrat. Quan el cantant va agrair-li la seva presència, part del públic va xiular, però ell va tallar en sec les protestes recordant que “això és una festa”. Alguns destacats membres del govern o la societat civil catalana han assistit al comiat dels escenaris de Serrat. Per exemple, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, o el president del Barça, Joan Laporta.

Pel Palau Sant Jordi s’hi van veure pocs dirigents de Junts i cap ni un dels membres de La Sotana, el negoci muntat per Manel Vidal amb dos membres de l’equip de Zona FrancaMagí García i Joel Díaz– i Andreu Juanola, que és tertulià del programa Onze, de TV3, fa vídeos pel canal d’Instagram de TV3 i Catalunya Ràdio i col·labora a El Suplement, d’aquesta darrera emissora.

El concert de Serrat transmès per TV3 el divendres va tenir 408.000 espectadors. El programa Zona Franca on es va dir que es posaria la seva música de fons de l’afusellament de catalans en va tenir 28.000.

(Visited 1.107 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Com van tractar Serrat al programa ‘Zona Franca’ mentre feia el seu primer concert de comiat a Barcelona?”

Feu un comentari