Una segona treballadora denuncia Saül Gordillo per agressió sexual

Una altra empleada de 23 anys va denunciar l'exdirector de Catalunya Ràdio per tocaments

Saül Gordillo
Saül Gordillo

L’actual director del diari digital Principal i exdirector de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha rebut una segona denúncia per agressió sexual d’una altra treballadora del mitjà que actualment dirigeix. Segons ha avançat la Ser Catalunya, la presumpta agressió hauria succeït la mateixa nit que el primer cas, el passat 1 de desembre, quan van celebrar el sopar d’empresa.

Aquest dijous, amb motiu de la primera denúncia per agressió sexual que va presentar una treballadora de 23 anys, Gordillo ha declarat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra del districte de Sant Martí de Barcelona. Segons el relat de la jove, l’exdirector de Catalunya Ràdio l’hauria fet tocaments per dins del pantaló mentre demanaven una copa, fet que va deixar la jove en estat de xoc i li va causar un atac d’angoixa.

Gordillo ha quedat en llibertat sota investigació, i ha rebutjat fer cap mena de declaracions sobre l’assumpte.

(Visited 219 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari