Una periodista denuncia Saül Gordillo per agressió sexual

La treballadora, de 23 anys, afirma que Gordillo va fer-li tocaments després del sopar d'empresa

Saül Gordillo, en una entrevista a Catalunya Ràdio, l'emissora que dirigia

L’exdirector de Catalunya Ràdio i actual cap del diari digital Principal, Saül Gordillo, ha estat denunciat aquest dimarts per un presumpte delicte d’agressió sexual. Segons ha avançat l’Ara, una treballadora del mitjà de 23 anys és qui ha interposat la demanda a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Martí.

Els fets haurien passat l’1 de desembre, després del sopar d’empresa, a la sala Apolo de Barcelona i, segons recull el text de la denúncia, Gordillo, “de manera imprevisible”, l’hauria fet tocaments per dins dels pantalons curts que duia ella. La jove, que “va entrar en estat de xoc” i va patir un atac d’angoixa que li va durar hores, va comentar amb els companys el que havia passat i, quan van aconseguir calmar-la, va marxar en taxi cap a casa.

L’endemà dels fets la treballadora va anar al CAP i va necessitar assistència psicològica. Finalment, aquest dimarts ha interposat la demanda contra Gordillo. En la denúncia, se sol·liciten les imatges enregistrades aquella nit per les càmeres de seguretat de l’interior de la sala de festes per poder confirmar els fets.

La consellera d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, ha donat el seu suport a la denunciant i ha encoratjat “altres potencials víctimes a trencar el silenci”. “No va de sexe. Va de poder. I s’ha acabat la impunitat. Tot el suport a la denunciant. Que s’aixequin les catifes i aflorin tots els Me Too“, ha publicat a Twitter.

(Visited 264 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari