Què va passar a TV3 dos dies després que Xavier Trias anunciés que es presentava per l’alcaldia de Barcelona?

Que l’ex-consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina, es va estrenar com a tertuliana al programa Els Matins. Victòria Alsina és una de les dirigents de Junts que més clarament havia apostat perquè Xavier Trias fos el candidat a l’alcaldia de Barcelona a les properes eleccions municipals. Ho va proclamar en diverses entrevistes i, fins i tot, va afirmar que es posava a la disposició de Trias si volia comptar amb ella per formar la candidatura electoral.

De fet, el nom de Victòria Alsina és un dels que s’ha donar per segurs en la llista municipal de Trias, juntament amb dos ex-consellers més del govern de la Generalitat: Damià Calvet i Ramon Tremosa.

El dilluns 12, Trias anunciava la seva decisió de presentar-se a l’alcaldia de Barcelona i el dimecres 14 Alsina compartia tertúlia a Els Matins amb la també ex-consellera Dolors Bassa i l’ex-delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.

Si finalment, Victòria Alsina s’incorpora a la llista de Trias, el seu pas per la tertúlia d’Els Matins de TV3 haurà estat efímer perquè els candidats a unes eleccions no poden participar en aquests espais dels mitjans públics. Una altra cosa és que d’aquí a que hagi de deixar de participar-hi podrà fer campanya pel cap de la llista de la qual en formaria part.

(Visited 387 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari