Detenen al pare de la vicepresidenta de l’Eurocambra Eva Kaili

La policia ha registrat el domicili de la mandatària del Parlament Europeu i ha trobat bosses plenes de bitllets que suposadament estan vinculats a una trama de corrupció relacionada amb Qatar

Eva Kaili, vicepresidenta del Parlament Europeu
Eva Kaili, vicepresidenta del Parlament Europeu.

El pare d’Eva Kaili, vicepresidenta del Parlament Europeu, que ha estat arrestada ahir, divendres 9 de desembre, per una suposada trama de corrupció vinculada a Qatar, també ha estat detingut per la policia belga quan ha intentat fugir de la seva casa amb una bossa plena de diners.

El pare de Kaili va ser detingut quan intentava escapar-se amb una “maleta de diners en metàl·lic”, segons ha informat el mitjà L’Echo. La policia ha registrat el domicili de la vicepresidenta de l’Eurocambra i ha trobat bosses plenes de bitllets. Per això, ha arrestat a Eva Kaili i a la seva parella, Francesco Giorgi, que treballava com a assessor parlamentari al Parlament Europeu.

Tres polítics italians també han estat detinguts per ser sospitosos d’haver participat en el suposat suborn a Qatar vinculat al grup socialista. La policia ha registrat les oficines dels detinguts i 16 domicilis a diversos districtes de Brussel·les. S’han emportat material informàtic, telèfons mòbils i 600.000 euros en efectiu, que suposadament s’haurien trobat a casa de Panzeri.

(Visited 323 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari