Sota sospita pel 3% contractes de telecomunicacions del govern Mas

La Guàrdia Civil i els Mossos relacionen milionàries adjudicacions del CTTI amb el finançament de CDC en la derivada de Triacom

El CTTI
El CTTI

Els milionaris contractes concedits pel Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya a tres dels seus principals adjudicataris, durant l’etapa de govern d’Artur Mas, es troben sota la lupa en la investigació del cas del 3% corresponent a la derivada de Triacom, publica El Periódico.

Segons aquesta informació, dels lots licitats a partir de l’octubre del 2011 per un import de 1.915 milions d’euros, els investigadors sospiten dels que va aconseguir Telefónica (un 32% del total), T-Systems (un 20%) i Indra Systems (7%), companyies que van contractar els serveis de la consultora Nubul, de l’exdirigent de Convergència David Madí, investigat en aquest cas sobre el presumpte finançament irregular de la formació nacionalista, que llavors liderava Mas.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil relacionen aquests contractes amb la canalització de fons a Convergència, mitjançant la productora audiovisual Triacom, a la qual atribueixen el paper d’empresa pantalla.

(Visited 202 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari