Sota sospita pel 3% contractes de telecomunicacions del govern Mas

La Guàrdia Civil i els Mossos relacionen milionàries adjudicacions del CTTI amb el finançament de CDC en la derivada de Triacom

El CTTI
El CTTI

Els milionaris contractes concedits pel Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya a tres dels seus principals adjudicataris, durant l’etapa de govern d’Artur Mas, es troben sota la lupa en la investigació del cas del 3% corresponent a la derivada de Triacom, publica El Periódico.

Segons aquesta informació, dels lots licitats a partir de l’octubre del 2011 per un import de 1.915 milions d’euros, els investigadors sospiten dels que va aconseguir Telefónica (un 32% del total), T-Systems (un 20%) i Indra Systems (7%), companyies que van contractar els serveis de la consultora Nubul, de l’exdirigent de Convergència David Madí, investigat en aquest cas sobre el presumpte finançament irregular de la formació nacionalista, que llavors liderava Mas.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil relacionen aquests contractes amb la canalització de fons a Convergència, mitjançant la productora audiovisual Triacom, a la qual atribueixen el paper d’empresa pantalla.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.