Gairebé 1.300 euros al mes: es dispara el lloguer a l’àrea metropolitana de Barcelona

A setze ciutats metropolitanes el preu mitjà d'arrendaments s'ha incrementat més que a la capital en els últims cinc anys

Cartell d'un pis de lloguer
Cartell d'un pis de lloguer

Llogar és cada vegada més car. El preu als anuncis a portals immobiliaris ha augmentat entre un 6’9% (Fotocasa) i un 8’3% (Habitaclia) a l’àmbit metropolità de Barcelona en el segon trimestre del 2022, segons dades contrastades per l’Observatori Metropolità de l’Habitatge, iniciativa de l’Ajuntament de la capital, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Sense tenir en compte la capital, els preus mitjans d’oferta en l’àrea metropolitana de Barcelona han estat entre els 1.255 i els 1.296 euros al mes. En setze ciutats metropolitanes, el preu mitjà d’arrendaments s’ha incrementat més que a Barcelona en els últims cinc anys.

Barcelona és la ciutat on s’han incrementat més els preus mitjans d’oferta de lloguer. S’han aconseguit nivells similars als anteriors a la pandèmia, prop dels 1.500 euros mensuals.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.