Junts prepara una ofensiva contra “la TV3 d’Esquerra”

La sortida del Govern de Junts els ha portat a ser l’oposició més cruenta del Parlament. Si fins fa quatre dies asseguraven tenir bona relació al Govern malgrat les diferències, ara no desaprofiten cap oportunitat per atonyinar ERC i l’executiu amb o sense gaire motiu. I en aquesta deriva, la cúpula de Junts prepara una dura ofensiva contra el que consideren un element de manipulació en mans d’ERC: TV3.

Tot i que la direcció actual de la cadena està liderada per una persona que va guanyar un concurs públic i que, a més, era el número dos de l’anterior director, que va col·locar a dit i per afinitat ideològica el mateix Junts, al partit de Borràs i Turull consideren que ERC ara té un accés i una capacitat d’influència a la cadena que la fa “la TV3 d’Esquerra”, en paraules d’un dels seus dirigents.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.